• / Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4930765
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Συνεργείο Smart - Επισκευή και Συντήρηση

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1977 στην οδό Π. Ράλλη 455. Διαθέτουμε εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων.
Τα τελευταία χρόνια εξειδικευόμαστε στην MCC SMART. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα κι έχουμε έτοιμες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

Έχουμε σχεδιάσει τις υπηρεσίες μας, ώστε να καλύπτουν όλους τους παρακάτω τομείς:

Επισκευές

Επισκευάζουμε εξατμίσεις, καταλύτες, A/C, αναρτήσεις, φρένα και λοιπά εξαρτήματα που μπορεί να σας παρουσιάσουν πρόβλημα. Πριν αποφασίσετε να αντικαταστήσετε κάποιο εξάρτημα του Smart σας, καλό θα ήταν να το δει κάποιος ειδικός μηχανικός. Αν επισκευάζεται, δεν θα χρειαστεί αντικατάσταση οπότε είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Ανάλογα με την περίπτωση, παρέχονται και οι αντίστοιχες εγγυήσεις από το συνεργείο μας πως η επισκευή του εξαρτήματος που σας κάναμε θα έχει x ελάχιστη διάρκεια ζωής.

Ηλεκτρολογικός Έλεγχος

Διαθέτουμε το πιο σύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα της Mercedes, το Star Diagnosis για να εξερευνήσουμε το Smart σας ηλεκτρολογικά. Μια μικρή απώλεια ρεύματος ή ένα βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου σας μπορεί να προκαλέσει διάφορες δυσλειτουργίες στο αυτοκίνητό σας όπως περίεργο άδειασμα της μπαταρίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μπορούσε να προκαλέσει και σοβαρό περιστατικό. Αν αντιληφθείτε πως κάτι δεν πάει καλά με τα ηλεκτρικά σας, απευθυνθείτε αμέσως μόνο σε ειδικό.

Φανοποιείο

Αντικαθιστούμε κι επισκευάζουμε τα πλαστικά μέρη ή οποιοδήποτε άλλο body part του Smart σας, γρήγορα σωστά και οικονομικά. Δεν έχετε να ανησυχήσετε για τους χρωματισμούς αφού διαθέτουμε όλα τα εγκεκριμμένα μέσα για να πετύχουμε απόλυτη ταύτιση χρώματος. Πρέπει να γνωρίζετε πως οποιοδήποτε τρακάρισμα, βαθειά γρατζουνιά και χτύπημα είναι δυνατόν να καθαριστεί εντελώς και το Smart σας να είναι όπως ακριβώς την ημέρα που το αγοράσατε.

Επίσης υπάρχει άμεση επικοινωνία και τεχνική υποστήριξη με τη Mercedes. Για οποιαδήποτε ερώτηση - πληροφορία επικοινωνείστε μαζί μας.

Eshop Ανταλλακτικών

Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για ανταλλακτικά Smart και αξεσουάρ για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Επισκεφτείτε το Eshop

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας στο Facebook ή στο Twitter για να ενημερώνεστε για προσφορές και διαγωνισμούς!


Φανοβαφείο Smart
Smart Service Καραμουσαδάκης Ι. Αντώνιος - Π. Ράλλη 455, Νίκαια - 210 49 30 765
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES